Fektess az e gészségbe!

Csatlakozz egy egyedülálló, innovatív franchise koncepcióhoz! A nyiss saját sószobát, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenkit várunk.

Mi is a Sómanó?

Mindenki egyre több energiát és pénzt fordít egészsége megőrzésére. Az emberek felismerték milyen fontos a megelőzés, és ha már kialakult az allergia, megfázás, köhögés, segíteni kell a szervezetet a mielőbbi gyógyulásban.

De egészséges emberek számára is nagyon hasznos a technológia, hiszen immunerősítő-, állóképesség javító-, stresszoldó-, koncentráció javító hatása van. A szmogos városi levegőben és/vagy dohányzás esetén segít a tüdőben megtapadó szennyeződések kiürülésében.

Egyedileg fejlesztett gépünk kizárólag a Sómanó hálózatban elérhető és minden korosztálynak segít az immunerősítésben, és a betegségek megelőzésében.

Miért a Sómanó?

Saját technológia

Az általunk kifejlesztett sófelhőgép végig optimális sómennyiséget tart fenn a levegőben, biztosítva az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást. A szabadalmazott gépet franchise partnereink rendelkezésére bocsájtjuk.

Szórakoztató

A szobákat úgy alakítottuk ki, hogy a szülők és gyerekek számára egyaránt élményteli időtöltést kínáljon. Legyen szó játékokról, vagy a „sómokozóról” a terápia nálunk játéknak tűnik.

Kristálytiszta só

Szigorú szempontok alapján, gyógyszerkönyvi minőségű, tisztított orvosi sót használunk és bevizsgát cégekkel dolgozunk, hogy csakis a legmagasabb minőségű sófelhőt lélegezzék be vendégeink.

Hatékony kezelés

A sófelhőt kiegészítő kezeléssel, fiziológiás sóoldattal végzett orrmosással tesszük még hatékonyabbá. A kíméletes kezelést szakképzett személyzet végzi, steril környezetben és segítségével megelőzhetők az akut középfülgyulladás, arcüreggyulladás és a duzzadt orrmandula szövődményei is.

Franchise

A franchise modell lényege, hogy jól működő vállalkozások és márkák üzleti tudását külső vállalkozók számára is elérheti teszi. A Sómanó esetében egy több éves know-how-t, szabadalmazott technológiát és egyedi arculatot biztosítunk számodra, hogy elindíthasd saját jövedelmező sószobád egy bizonyított modell szerint.

Franchise modellünkben a szakképzett személyzet és az egészségügyi szabványok betartása steril környezetben biztosítja a hozzánk járók mielőbbi gyógyulását.

A Sómanó koncepció egy válságálló üzleti modell, egy olyan szolgáltatás, amelyet nem kell értékesíteni, mert az emberek érzik, szükségük van rá. Mivel egyre többen, nagyobb gyakorisággal lesznek betegek, nő az allergiások száma, így pedig az igény is a Sómanó által kínált egyedi száraz sóterápiára.

A romló általános egészségi állapot, allergia, influenza és járványok miatt egy kedvezőtlen gazdasági környezetben is népszerű és hatékony szolgáltatást kínál a Sómanó, családok, barátok és egyedül érkező vendégek számára is.

Viszonylag kis befektetéssel, jövedelmező vállalkozást építhetnek jövőbeli partnereink, akiknek átadjuk egyedi gépünket és sok-sok év alatt felgyülemlett tapasztalatunkat, ügyfélkezelő rendszereinket még sok minden mást, ami egy sikeres üzletvitelhez szükséges. A lokáció kiválasztásában segítünk, de megtalálása a Te feladatod.

Szintén segítünk a munkatársak kiválasztásában, a betanításban, az üzlet elindításában.

Befektetés

Viszonylag alacsony kezdeti beruházással gyors megtérülés és stabil cash flow. Kb. 10 millió Ft kezdeti tőkével (2 db sószobával) el tudsz indulni. Ez a kezdeti beruházást, a franchise belépési díjat, a berendezést, kialakítást és az eszközök teljes költségét jelenti.

Havi költségek

Munkatárs(ak) munkabére

Üzlethelységhez kapcsolódó költségek

Marketing

Royalty (forgalmi jutalék)

Miben segítünk?

  • Kész koncepciót és üzleti modellt biztosítunk
  • A sógépet nem kell megvenned, hanem lízingelheted tőlünk
  • A marketingben végig melletted állunk és segítünk neked megtölteni a sószobádat
  • Egyedi és modern designban alakítjuk ki az egységedet
  • Segítünk munkatársaid betanításában
  • Folyamatosan fejlesztjük a Sómanó koncepcióját, így neked csak egységed üzemeltetésére kell koncentrálnod​

Te vagy az ideális partnerünk, ha:

Azonosulsz a Sómanó filozófiájával és üzleti koncepciójával

Fontosnak tartod a sószobákba járók felépülésének, és egészségük megőrzésének segítését, és türelemmel, megértéssel, legjobb tudásoddal való kiszolgálását

El tudod kötelezni magad hosszú távon egy franchise kapcsolatban

Igényed van a tanulásra és fejlődésre

Tudsz csapatban dolgozni és együttműködni a hálózat tagjaival

Elhivatottan képviseled a Sómanó brandet, követed a kidolgozott üzletmenetet

Képes vagy saját vállalkozásod menedzselni, munkatársaid motiválni, az ügyfelek felé magas színvonalú szolgáltatást nyújtó sószobákat üzemeltetni

Megoldásközpontúság és sikerorientáltság

Megvalósítod iránymutatásaink alapján a helyi marketing tevékenységet

Jelentkezés

Ha úgy érzed készen állsz saját vállalkozásba kezdeni egy jövedelmező szektorban, egy erős márka támogatása mellett, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Telefon: +36 20 628 5868 | +36 20 399 0611
Email: info@somano.hu
Cím: 4032 Debrecen, Károli Gáspár u. 53/B

Kövess minket